line

   

 

Krk

Krk, najveći otok Hrvatske i Jadrana, ležu u kvarnerskom zaljevu gdje je mediteran najbliži srcu Europe. Mostom dobro povezan s kopnom, prvi je otok na putu iz Europe prema toplom jugu. "Zlatni otok" kako su ga zvali rimljani, zbog blage mediteranske klime, okružen kristalno plavim morem koji oplahuje obale s bujnom zelenom vegetacijom stvara predivnu harmoniju mirisa i boja.

Punat

Punat je smješten u zaštićenom zaljevu u južnom zelenom i osunčanom djelu otoka. Pitoreskan otočić Košljun "pliva" u sredini zaljeva. Posjetitelji ovog malog primorskog mjesta mogu uživali u prirodnom i prijateljskom ambijentu potrebnom za zdravi i bezbrižni odmor. Punat je posebno savršeno mjesto za obiteljske goste sa mnogo mogućnosti za zabavu djece. Marina Punat otkriva skupe jahte i ujedno je i mjesto susreta jedriličara.

Što mogu tu sve raditi?

Među ostalim gosti mogu: roniti, surfati, skijati na moru, šetati, voziti biciklu, igrati tenis, jedriti, uživati u dobroj hrani, plesati, prakticirati razne ljetne sportove, ići na masažu, brodom ili autobusom ići na izlete u okruženju, posjetiti muzeje, galerije, kupovati autentične proizvode, sudjelovati u noćnom životu / lokalnim feštama :), uživati u zalasku sunca.. za više detalja pogledaj linkovi.